Tuinadvies & Tuin onderhoud Gilze Tevens ontwerp en aanleg

Veiligheid en Privacy

Privacy statement

Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je hem verschaft strikt vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Ik zal uw gegevens enkel gebruiken om met u contact op te nemen over uw tuin en voor eventuele bestellingen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, verhuren of uitlenen, maar zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het aanleggen van uw tuin of het afleveren van uw bestelde product. De door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze zal op verzoek uw persoonlijke gegevens direct uit de administratie verwijderen.

Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze en andere websites

Mijn website bevat links naar andere websites. Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze is niet aansprakelijk voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze websites. Lees hiervoor de privacy statement van de website die u bezoekt.

Contact

Indien u nog vragen heeft over de privacy statement van Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze, of uw gegevens in de administratie wil laten wijzigen of verwijderen, dan kunt u contact opnemen met:

Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze
Den Dries 5
5126 EC Gilze

Tuinadviesruud.nl
06 12582740

Wijzigingen

Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleer daarom regelmatig het privacy statement van Tuinadvies & Tuinonderhoud Gilze.